Dečije Carstvo, Predškolska ustanova, logotip min

Gordana Radojčić

Master vaspitač / Direktor i osnivač

Često ćete je videti kao saveznika u dečijim najluđim nestašlucima. Decu gleda kao jedinstvene ličnosti, uvek se trudi da sačuva i neguje njihovu različitost. Po profesiji je master vaspitač, po zanimanju direktor a po opredeljenju večito dete.

Gordana Radojčić je direktor Predškolske ustanove „Dečije carstvo“. Diplomirala na osnovnim studijama Učiteljskog fakulteta u Beogradu, na smeru vaspitača u predškolskim ustanovama. Master studije završila naučno-istraživačkim radom, na temu „Posmatranje i praćenje predškolskog deteta kao osnova za planiranje i programiranje vaspitno-obrazovnog rada u vrtiću“.
Svoju vaspitno-obrazovnu karijeru je započela kao vaspitač u državnoj Predškolskoj ustanovi „Boško Buha“ u Beogradu. U Predškolskoj ustanovi „Dečije carstvo“ radi od osnivanja.
Pored toga što obavlja poslove direktora, svakodnevno je uključena u direktan vaspitno-obrazovni rad sa decom naše Ustanove. Prepoznatljiva je po tome što decu sa kojom radi gleda kao jedinstvene ličnosti, uvek se trudi da sačuva i neguje njihovu različitost. Njen rad odiše inovacijama i primenom novih saznanja, stečenih na konstantnom stručnom usavršavanju.
Često ćete je videti kao saveznika u dečijim najluđim nestašlucima.